Maksuton luisteluopetus (säävaraus)

Maksutonta luisteluopetusta keskiviikkoisin klo 17–18 ja lauantaisin klo 14–15.

Maksuton luisteluopetus (säävaraus)

Jääpuiston luistelukoulu tarjoaa maksutonta luisteluopetusta säävarauksella koko kauden ajan keskiviikkoisin klo 17.00–18.00 ja lauantaisin 14.00–15.00.

Jääpuistosta on mahdollista varata myös maksullisia yksityistunteja. Kysy lisää Jääpuiston työntekijöiltä!

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje