Infoa Jääpuistosta


Tervetuloa Jääpuistoon!

Jääpuisto sijaitsee Helsingin rautatieaseman vieressä Helsingin Rautatientorilla.

Tervetuloa nauttimaan kaupunkikulttuurista luistimet jalassa ja viihtymään kuuman juoman kera Jääpuiston tunnelmalliseen kahvilaan! Jääpuisto on avoinna kaudella 2019-2020 säävarauksella 15.3.2019 saakka.

Unelmien Helsinki- ja Best of Helsinki- sekä SLA ry:n Vuoden 2008 Liikuntateko tunnustuksilla palkittu Jääpuisto on ainutlaatuinen ulkoilupaikka Helsingin ydinkeskustassa, jossa on mahdollisuus unohtaa kaupunkielämän kiireet ja nauttia yhdessäolosta ja hauskasta talviliikunnasta.


Näin toimit Jääpuistossa

Lippu ostetaan lipunmyyntipisteestä ennen luistelua ja kiinnitetään näkyvälle paikalle hihaan. Luistimia voi tarvittaessa vuokrata lipunmyynnin yhteydessä toimivasta luistinvuokraamosta. Kypäriä ja luistelukelkkoja lainataan veloituksetta. Kengät jalassa jäälle meno on kielletty turvallisuussyistä, mutta pienen lapsen kanssa jäälle voi mennä kenkäsuojat jalassa. Kenkäsuojia saa maksutta Jääpuistolta.

Jää ajetaan muutaman tunnin välein, turvallisuussyistä kaikkien luistelijoiden on poistuttava jäältä noin 10 minuuttia kestävän ajon ajaksi.

Jääpuiston kahvilassa on rajallinen määrä pieniä lukittavia kaappeja arvotavaroille. Suurempiin tavaransäilytystarpeisiin vastaa naapurimme Rautatieasema.

Kiekkopelit ovat kiellettyjä Jääpuistossa turvallisuussyistä.


Vuokraluistimet

Luistinten koot:

Kaunoluistimet: 28-43
Hokkarit: 27-48
Miniluistelijoille yksittäisiä pareja: 23.5, 25, & 26

Emme varaa luistimia etukäteen.

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje